Сингапурлық конверттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Қуырғышты маймен жартысына дейін толтырып, 190° C дейін қыздырыңыз немесе кешегі нанның текшесі 40 секунд ішінде қызарғанша қыздырыңыз. Конверттерді бір уақытта 4 данадан, 2-3 минут ішінде, олар қызғанша және қызарғанша қуырыңыз. Қағаз майлықтарға құрғатыңыз және сәбіз жолақтарымен безендірілген үстелге қызмет етіңіз.
Сипаттамасы (тағамдар: Қытай) 125 г (1,3 кесе) бидай ұны, 1 ірі жұмыртқа, 155 мл (0,6 кесе) сүт, 5 ас қасық. жүгері майының қасықтары, 250 г майсыз сиыр еті, 1 туралған пияз, 2 үгітілген сәбіз, 1 үгітілген ақжелкен, 2 шай қасық карри ұнтағы, 60 г (3 шай қасық) томат пюресі (паста), 2 шай қасық жүгері ұны, 155 мл (0,6 кесе) сиыр сорпасы, жабуға арналған кішкене ұрылған жұмыртқа , қуыруға арналған өсімдік майы, сәбіз жолақтары. Ұнды кең ыдысқа електен өткізіңіз. Ортасында құдық жасаңыз және жұмыртқаны сол жерге соғыңыз. Сүтті біртіндеп құйып, біртекті консистенцияға дейін илеңіз. Содан кейін 155 мл (0,6 кесе) суық су құйып, қамырды жақсылап шайқаңыз. Қамырды құмыраға салыңыз. Диаметрі 15-17,5 см болатын табада аздап өсімдік майын қыздырыңыз. Артық майды төгіп тастаңыз. Қамырдың бір бөлігін табаға салыңыз да, кәдімгі ресейлік құймақ сияқты пісіріңіз, бірақ айналдырмай - бір жағы піспеген күйінде қалуы керек. Бұл әрекетті барлық қалған қамырмен қайталаңыз, қажет болған жағдайда табаға май құйыңыз. Сізде сегіз құймақ болуы керек. Кәстрөлде 3 ас қасық өсімдік майын қыздырыңыз. Оған фаршты, пиязды, сәбізді, ақжелкенді және карри ұнтағын салыңыз да, баяу отта 5 минут қайнатыңыз, кейде араластырыңыз. Томат пюресін (паста) қосып, жақсылап араластырыңыз. Жүгері ұнын аз мөлшерде сорпаға араластырыңыз. Сорпаның қалған бөлігін кастрюльге құйыңыз және қайнатыңыз. Сұйылтылған жүгері ұнын қосып, үнемі араластыра отырып, 2 минут қайнатыңыз. Салқын. Құймақтарды пісірілген жағын жоғары қаратып, жұмыс бетіне қойыңыз да, олардың үстіне құймақтың ортасынан ені 5 см көлденең сызықпен, шетінен 4 см артқа қарай жайыңыз. Құймақтарды "конверттермен" ораңыз, алдымен салманың бүйіріне, сосын үстіне. Ұрылған жұмыртқамен май жағыңыз. 1 сағатқа суығанша қалдырыңыз.