Тауық етінен жасалған ірімшік
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тауық еті 500 г, сары май 60 г, голланд ірімшігі 100 г, 1 тауық сорпасы 60 г, бұрыш, мускат жаңғағы ұнтағы және дәміне қарай тұз. Қайнатылған тауықтың еті (Сүйексіз) мен ірімшік миксермен біртекті массаға ұсақталады. Содан кейін саптаманы ауыстырып, салқындатылған сорпамен бірге массаға жұмсартылған майды енгізгеннен кейін, бұрыш пен мускат жаңғағы ұнтағын қосып, қайтадан тегіс болғанша шайқаңыз. Ұрғаннан кейін масса ыдысқа құйылады және салқындатылады.