Тауық етінен жасалған печенье
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тауық еті - 200 г, бал ~ 300 г, жұмыртқа -1 дана., крахмал - 60 г, нан үгіндісі -- 70 г, мускат жаңғағы - 1 г, даршын - 1 г, қызыл бұрыш - 1 г.Тауық еті ұсақ кесектерге кесіліп, ет тартқыштан өткізіледі. . Балға дайын болғанға дейін қайнатыңыз, содан кейін қайтадан ет тартқыштан өткізіңіз. Жұмыртқа, қызыл бұрыш, даршын, мускат жаңғағы, крахмал қосамыз, бәрін тегіс болғанша араластырамыз, Иленген қамырды тегіс түтікшесі бар кондитерлік қапқа саламыз, печеньені аздап майланған параққа саламыз, нан үгіндісіне себеміз, 160- температурада пісіреміз.!80 ° С.