Уылдырықтан жасалған котлеттері бар құлақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Құлақ - 400 г, уылдырық - 50 г, пияз - 10 г, май - 5 г, крекер - 30 г, жұмыртқа - 1/2 дана., кілегей - 10 г, мускат жаңғағы, тұз. Жаңа піскен балықтың уылдырығын (Шортан, алабұға) пленкалардан босатып, еріген сары маймен, пиязбен бірге ет тартқыштан өткізіп, кілегей, тұз, ұнтақталған мускат жаңғағы, жұмыртқа, крекер қосып жақсылап араластырыңыз. Алынған массадан кішкене котлеттерді кесіп, оларды құлаққа қайнатыңыз.