Картоп р"Сти(Швейцария)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 750 г картоп, 0,5 ас қасық сүт, 0,5 ас қасық кілегей, 80-100 г бекон, мускат жаңғағы, 1-2 жұмыртқа, тұз. Қайнатылған картопты ірі үккіштен өткізіп, аздап қуырылған маймен, тұзбен араластырыңыз, массаны табаға салыңыз да, баяу отта қуырыңыз. Қуырылған жағын жоғары қаратып табаққа салыңыз. Тұмшапеште немесе пеште қақпақ астында пісіріңіз, содан кейін қызмет етіңіз. Үстіне сүт, кілегей және шайқалған жұмыртқа қоспасын құйып қоюға болады.