Бургундия стиліндегі күркетауық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 500 г. күркетауық еті 80 г. маргарин 2 ас қасық. қызыл шарап 2 шай қасық. крахмал Тимьян, мускат жаңғағы Тұзы, бұрыш Күркетауық етін ірі кесектерге, тұз бен бұрышқа турап, тимьян мен мускат жаңғағымен дәмдеңіз де, маргаринге қызарғанша қуырыңыз. Шарап құйыңыз, қақпақпен жабыңыз және дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Тұздықты крахмалмен қалыңдатыңыз және дәміне қарай дәмдеңіз. Көкөністермен немесе макаронмен бірге қызмет етіңіз.