Морельдер мен котлеттер қосылған жас күркетауық сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сиыр етінің сүйек сорпасын пісіріңіз. 3 фунт (1,2 кг) күркетауық филесін алып тастаңыз, ал қалғанын сойып, сорпада пісіріңіз. Сары майға 6-12 морельді ұнмен, 1 пиязбен, 5-6 түйір бұрышпен қуырыңыз, содан кейін оларды сорпаға жіберіңіз, пісіріңіз. Бауырды күркетауықтан бөлек қуырыңыз, үккіштен өткізіңіз, сирлоинді бүйрек бұзау майымен ұшқындаңыз, бір қасық сары май, екі жұмыртқа және 3 жұмыртқаның сарысы, 2-3 ас қасық кілегей, тұз, мускат жаңғағы, 1/2 ескірген орамдарды қосыңыз. - осының бәрін қуырыңыз, котлеттер сияқты араластырыңыз және сорпада пісіріңіз. Морельдерді, сорпаны, фрикаделькаларды біріктіріңіз, қызмет етіңіз.