Бұзау аяқтары бар Виндзор сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ақ сорпаны 800-1200 г сиыр етінен пісіріңіз, тамырсыз, бұзаудың 4 аяғын алыңыз, сорпаны сірке суымен (1/2 кесе) 3 сағат қайнатыңыз. Сорпада 1/4 кесе інжу арпа мен 50 г макаронды бөлек пісіріңіз. Жарты қасық ұнды қасық маймен араластырыңыз, сорпаға қосыңыз, қайнатыңыз, інжу арпасын електен сүртіңіз, сорпаға қосыңыз. Сүзілген сиыр етінің сорпасымен сұйылтыңыз, 2 жұмыртқаның сарысы қосылған 1/2 кесе кілегей құйыңыз, ірімшік қосыңыз (пармезан, голланд сияқты), қыздырыңыз. Сорпа ыдысына макарон, ет салып, бір стақан ақ шарап құйып, қара бұрыш қосып, сорпаны құйып, беру керек.