Бұзау аяқтары бар Виндзор сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ақ сорпаны 800-1200 г сиыр етінен пісіріңіз, тамырсыз, бұзаудың 4 аяғын алыңыз, сорпаны сірке суымен (1/2 кесе) 3 сағат қайнатыңыз. Сорпада 1/4 кесе інжу арпа мен 50 г макаронды бөлек пісіріңіз. Жарты қасық ұнды қасық маймен араластырыңыз, сорпаға қосыңыз, қайнатыңыз, інжу арпасын електен сүртіңіз, сорпаға қосыңыз. Сүзілген сиыр етінің сорпасымен сұйылтыңыз, 2 жұмыртқаның сарысы қосылған 1/2 кесе кілегей құйыңыз, ірімшік қосыңыз (пармезан, голланд сияқты), қыздырыңыз. Сорпа ыдысына макарон, ет салып, бір стақан ақ шарап құйып, қара бұрыш қосып, сорпаны құйып, беру керек.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Бұзау аяқтары бар Виндзор сорпасы пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz