Жаңа саңырауқұлақтардан жасалған сорпа.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сорпаны қайнатыңыз, демалыстан 1 сағат бұрын саңырауқұлақтардың толық табағын алыңыз (Ақ, сары май, саңырауқұлақтар немесе саңырауқұлақтар, морель немесе саңырауқұлақтар), үстіне қайнаған су құйыңыз, майға 1 пиязбен қуырыңыз, 1- 2 қасық ұн себіңіз, құйыңыз. сүзілген сорпаның 5 табақшасы, 6-9 дана. картопты тілімдерге кесіңіз, пісіріңіз, бір уыс жасыл пиязды, 1/2 кесе қаймақты салыңыз, қайнатыңыз. Аскөк пен ақжелкенді ыдысқа салыңыз.