Алабұға, алабұға, ақ балық, оңғақ, бекіре, албырт, басқа балықтардың құлақтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сорпаны тамырдан, 5-15 түйір бұрыштан және 2-3 лавр жапырағынан қайнатыңыз, ағызыңыз, қайнатыңыз. Кесілген және алдын ала тазартылған порцияларға 3 фунт және жоғарыда аталған тұздалған екі қасық ірі балықты салыңыз, оны пісірілгенге дейін пісіріңіз, құлақпен ұсыныңыз немесе алдымен 3 фунт руфь, миннов, ұсақ алабұға немесе майшабақ құлағын пісіріңіз, және олар тамырымен қайнатылған кезде, ағызып, қайнатыңыз, содан кейін 2-3 фунт ірі балықты төмендетіңіз, оны пісірілгенге дейін пісіріңіз. Қызмет көрсете отырып, шөптерді сорпа ыдысына құйыңыз... Қажет болса, 1/2-ден 1 кесеге дейін саутерн, шампан, мадейра немесе шерри құйыңыз, жаңа қырыққабат немесе сәбіз қосылған пирожныйларға бөлек қызмет етіңіз
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Алабұға, алабұға, ақ балық, оңғақ, бекіре, албырт, басқа балықтардың құлақтары пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
