Алабұға, алабұға, ақ балық, оңғақ, бекіре, албырт, басқа балықтардың құлақтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сорпаны тамырдан, 5-15 түйір бұрыштан және 2-3 лавр жапырағынан қайнатыңыз, ағызыңыз, қайнатыңыз. Кесілген және алдын ала тазартылған порцияларға 3 фунт және жоғарыда аталған тұздалған екі қасық ірі балықты салыңыз, оны пісірілгенге дейін пісіріңіз, құлақпен ұсыныңыз немесе алдымен 3 фунт руфь, миннов, ұсақ алабұға немесе майшабақ құлағын пісіріңіз, және олар тамырымен қайнатылған кезде, ағызып, қайнатыңыз, содан кейін 2-3 фунт ірі балықты төмендетіңіз, оны пісірілгенге дейін пісіріңіз. Қызмет көрсете отырып, шөптерді сорпа ыдысына құйыңыз... Қажет болса, 1/2-ден 1 кесеге дейін саутерн, шампан, мадейра немесе шерри құйыңыз, жаңа қырыққабат немесе сәбіз қосылған пирожныйларға бөлек қызмет етіңіз