Француз сорпасы Джулиен.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сары немесе қызыл сорпаны 1, 2 немесе 3 қайнатыңыз, оны ет тартқышпен тазалаңыз. Тамырларды сары май қасықта қызарғанша қуырыңыз. Дөңгелектерге кесілген гүлді қырыққабатты, спаржа, кептірілген жасыл бұршақ пен жасыл бұршақты пісіріңіз. Шпинат, қымыздық және салат жапырақтарын қайнаған суға құйыңыз, електен сумен шайыңыз. Мұның бәрін сорпа ыдысына салыңыз, сорпаның үстіне құйыңыз және қызмет етіңіз. Сорпаға барады: 3-4 фунт сиыр еті, 1,25 фунт (500 г) тамыр, 1 үлкен сәбіз, 1 балдыркөк, 6-8 дана. спаржа, 1 бас гүлді қырыққабат, 1 қасық жасыл бұршақ, 6-12 дана. жасыл бұршақ, 50 дана. қымыздық жапырақтары, шпинат, салат. Бұршақтарды 1/2 қасық сода мен тұзбен бөлек пісіріңіз.