"Бірегей" котлеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сізге 400 г бұзау немесе шошқа еті, 150 г көксерке филесі, жұмыртқа, ширек кесе сүт, 60 г май, 4 түйір сарымсақ, 2 ас қасық крахмал, 2 ас қасық қажет болады. нан үгіндісі, дәміне қарай жарты шай қасық қант, тұз, бұрыш. Ет пен балықты сарымсақпен бірге ет тартқыштан екі рет өткізіңіз. Тұз, қант, ұнтақталған бұрыш, крахмал, сүт және еріген сары майды қосыңыз. Ұнтақталған етті жақсылап шайқаңыз, сонда ол біртекті ауа массасына айналады. Шұжықтар түрінде кішкене котлеттер жасаңыз. Оларды нан үгінділеріне салып, терең қуырыңыз. Үстелге қызанақ немесе қаймақ тұздығын құйып, қуырылған картоппен бірге қызмет етіңіз.