Желемен толтырылған жұмыртқалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жұмыртқа 6 дана., ет желе 90 г, тауық еті 90 г, майонез 90 г, жасыл салат 60 г, дәміне қарай бұрыш және тұз. Қатты пісірілген жұмыртқалар қабығынан тазартылады, ұзындығы бойынша екіге бөлінеді, сарысы алынып, електен өткізіледі. Қуырылған немесе қайнатылған тауықтың еті ұсақ текшелерге кесіліп, езілген сарысымен біріктіріліп, тұздалған, бұрышталған, майонезбен дәмделеді. Жұмыртқалардың жартысы осы тартылған етпен толтырылады, үстіне жартылай қайнатылған ет желеімен құйылады және салқындатылады. Қызмет көрсету кезінде салат жапырақтарымен безендіріңіз.