Австралиялық тауық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер 1 тауық еті, сыра (Ең жақсысы "Невское") 1 банка, жаңа саңырауқұлақтар (мұздатылған) 300 г., мұздатылған жасыл бұршақ 1 пакет, сәбіз 300 г., пияз 2 дана., шөптер: ақжелкен, балдыркөк, насыбайгүл 1 шоқ, сарымсақ 1-2 түйір тұз, қара бұрыш, 1 стакан қаймақ, аздап өсімдік майы.
Сипаттамасы Үлкен латканы қыздырыңыз, содан кейін ондағы өсімдікті қыздырыңыз. майды және текшелерге кесілген сәбізді, пиязды және саңырауқұлақтарды аздап қуырыңыз, жасыл бұршақ, дайындалған тауық етін (Тұтас, турауға болады), аздап тұз бен бұрыш қосыңыз, көкөніс (жастық) латкасына салыңыз, сыра құтысын құйып, пешке шамамен 40-50 минут қойыңыз (Алғашқы 15 минут қақпағын ашпай жоғары температурада, содан кейін отты азайтып, қақпақпен жабыңыз), сосын қаймақ, туралған көк, майдалап туралған сарымсақты қосып, қажетінше тұз бен бұрыш қосыңыз. бұрышты қосыңыз, тауық еті дайын болғанға дейін пеште тағы 15 минут қайнатыңыз. Неше порцияға арналған: 5. Пісіру уақыты 65 мин.