Фламанд тіліндегі карбонад
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Сары майды кең кастрюльде ерітіңіз (шойын қазанды қолданған дұрыс) және ондағы пиязды аздап қуырыңыз. Етті - сиыр етін саусақтың қалыңдығына қарай кесектерге салыңыз да, екі жағын қызартыңыз. Аздап тұз бен бұрыш себіңіз. Үстіне қыртыстары кесілген қалың нан кесектерін салыңыз, оларды бұрын қалың қыша қабатымен майлаңыз. Суды жартысына сыра немесе шараппен құйыңыз (кімге ұнаса). Балдыркөк пен лавр жапырағын қосыңыз. Қайнағанға дейін қыздырыңыз, қақпақпен жабыңыз және баяу отта 2 сағат қайнатыңыз. Дайын болғанға дейін 15 минут бұрын қанттың 2 бөлігін қосуға болады.