Тауықтың аяқтарынан крутондар мен сорпа қосылған зразалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Сәбізді үккіштен өткізіп, жас цуккиниді тазалап, ұсақтап тураңыз. Көкөністерді майға пісірілгенге дейін қайнатыңыз, бөлек дайындалған омлет массасын құйыңыз және омлетті қуырыңыз. Дайын омлетті сәл салқындатып, шанышқымен ұсақтап тураңыз. Котлеттің массасын аяқтың целлюлозасынан дайындаңыз, салқындатылған омлет массасымен толтырылған зразаларды (алдыңғы рецепттерде айтылғандай) кесіңіз, оларды майланған параққа салыңыз да, пеште пісіріңіз. Пісіру аяқталғанға дейін 2-3 минут бұрын параққа кішкене сорпаны құйып, қайтадан пешке салыңыз да, сұйықтық буланып кеткеннен кейін, оны әлі де аздап құрғатыңыз. Дайын зразаларды аздап қуырылған нан кесектеріне салып, ыстық күйінде беріңіз. Шыныаяқтарда табиғи немесе текшеден жасалған ыстық тауық сорпасын бөлек ұсыныңыз.