Құлақтары немесе макарондары бар сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Құлақ немесе макарон - 40 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен - 5 г, пияз - 20 г, ас маргарині - 5 г, шөптер. Сәбізді, ақжелкенді және пиязды 1,5 - 2 см кесектерге немесе тілімдерге бөліп, майға аздап құтқарыңыз. Тамырлар мен пиязды қайнап жатқан сорпаға салыңыз, оны қайнатыңыз, құлақ немесе макарон қосып, баяу отта 40 минут қайнатыңыз. Пісіру аяқталғанға дейін 3-5 минут бұрын ақжелкен жапырақтарын салыңыз.