Флот стиліндегі макарон өнімдері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ет (сүйексіз) - 500 г. макарон - 250 г. пияз - 1-2 дана. тұз бұрышы
Сипаттамасы Сорпа лайықты мөлшердегі ет бөлігінен дайындалады. Біріншісіне беріледі. Етті алып тастайды, тамырлар мен сүйектерден тазартады және ет тартқыштан өткізеді. Егер сіз пиязды жақсы көретін болсаңыз - оны ұсақтап тураған жөн, егер сіз оны тек жақсы көретін болсаңыз, бірақ сіз осы тағаммен тамақтандырғыңыз келетін адамға шыдамасаңыз, оны (пиязды) ет тартқыштан да айналдыру керек. Пиязды етпен аздап қуырыңыз. Макаронды қайнатыңыз, сынғаннан кейін майдалап тураңыз. Етті макаронмен, бұрышпен араластырыңыз және қызарудың алғашқы белгілері пайда болғанға дейін баяу отта қуырыңыз. ет (сүйексіз) - 500 г. макарон - 250 г. пияз - 1-2 дана. тұз бұрышы