Фейхоа қантта
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг жеміс үшін - 1 - 2 кг қант Фейджоа жемістерін жуыңыз, құйрығын кесіңіз, кесіңіз. Содан кейін фейджоаны ет тартқыштан өткізіп, түйіршіктелген қантпен жақсылап араластырыңыз. Қанттың мөлшері дайындаманың сақталу жағдайына байланысты. Егер сіз джемді тоңазытқышта сақтағыңыз келсе, онда 1 кг жеміс үшін 1 кг қант жеткілікті. Егер бейімделмеген жерде сақталса, онда қантты көбірек қою керек. Осыған байланысты джем жиі кәмпиттеледі, бірақ оның нәзік дәмі мен хош иісі бұл кемшілікті толығымен өтейді.