Алма ағашынан жасалған джем
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг аршылған және туралған алмаға - 1/4 -1/2 кесе су, 1 кг алмаға 1 кг түйіршіктелген қант - 1 - 2 кесе су 1 кг қант Бірінші әдіс Кесілген және қабығы аршылған жеміс тілімдеріне су құйып, жемістер жұмсарғанша пісіреді, сосын қант құйып, піскенше пісіруді жалғастырады. . Екінші әдіс Алмаларды алдымен жемістер қайнағанша суда қайнатады. Содан кейін қант қосылады және үздіксіз араластыра отырып, дайын болғанға дейін бір сатыда қайнатылады.