Асханалық ірімшік
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Құрамы: ет - 350 г., голланд ірімшігі - 30 г., сары май - 20 г., сүт - 2 ас қасық. Қасықтар, майонез - 1 ас қасық. қасық, желе - 200 г., Дәміне қарай дәмдеуіштер
Сипаттамасы Дайындау: Етті қайнатыңыз, суыған соң оны ұсақ торлы тартқыштан өткізіңіз. Ұнтақталған етке үгітілген ірімшік, май, сүт, майға қуырылған пиязды қосыңыз. Мұның бәрін жақсылап араластырыңыз, табаққа салыңыз және шөптер мен майонезбен безендіріңіз. Ет сорпасынан желе дайындаңыз, оның көмегімен ыдысқа салынған тіскебасар ірімшігін құйыңыз. Сіз шөптермен безендіре аласыз.