Антрекот (Рим Папасы Карлодан)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Антрекот 200 г, үгітілген ірімшік 1 ас қасық. л., туралған көк 1 ас қасық. л., үгітілген бадам 1 ас қасық. л., жаңғақ 1 ас қасық. л., өсімдік майы 50 г, бал 1 ас қасық. л.
Сипаттамасы Сүйектен қалта түрінде терең ойық жасап, оны ірімшікпен, жаңғақтармен және шөптермен толтырыңыз, содан кейін (қалтаны) тігіп, антрекотты қуырыңыз. өсімдік майы. Қуырғаннан кейін етті пешке 40-50 минутқа салыңыз (баяу отта). 3 минуттан кейін- ыдысты пештен шығарар алдында етті балмен майлау керек.