Антрекот (Рим Папасы Карлодан)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Антрекот 200 г
үгітілген ірімшік 1 ас қасық. л.
туралған көк 1 ас қасық. л.
үгітілген бадам 1 ас қасық. л.
жаңғақ 1 ас қасық. л.
өсімдік майы 50 г
бал 1 ас қасық. л.
үгітілген ірімшік 1 ас қасық. л.
туралған көк 1 ас қасық. л.
үгітілген бадам 1 ас қасық. л.
жаңғақ 1 ас қасық. л.
өсімдік майы 50 г
бал 1 ас қасық. л.
Сипаттамасы Сүйектен қалта түрінде терең ойық жасап, оны ірімшікпен, жаңғақтармен және шөптермен толтырыңыз, содан кейін (қалтаны) тігіп, антрекотты қуырыңыз. өсімдік майы. Қуырғаннан кейін етті пешке 40-50 минутқа салыңыз (баяу отта). 3 минуттан кейін- ыдысты пештен шығарар алдында етті балмен майлау керек.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Антрекот (Рим Папасы Карлодан) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Антрекот 200 г, үгітілген ірімшік 1 ас қасық. л., туралған көк 1 ас қасық. л., үгітілген бадам 1 ас қасық. л., жаңғақ 1 ас қасық. л., өсімдік майы 50 г, бал 1 ас қасық. л.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz