"Көзіңді жұлып ал" котлеттері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ет 300-400 г. жүректің шақыруы бойынша бұрыш дәміне қарай тұз сарымсақ 4-5 қалампыр жұмыртқа 1-2 дана. сүт 1-2 ас қасық. л ұн 2-3 ас қасық. л
Сипаттамасы Етті (сиыр немесе шошқа етінің етін) алақанның көлеміндей, қалыңдығы шамамен 1 см кесектерге кесіңіз де, оларды жақсылап шайқаңыз. Содан кейін тұз себіңіз, қара немесе қызыл (әрқайсысына жеке) бұрыш пен туралған сарымсақты молынан себіңіз, сонымен қатар үйдегі барлық дәмдеуіштер мен дәмдеуіштерді қолдануға болады. Бұл пішінде ет 15 минуттай жатсын. Содан кейін әр бөлікті ұнға, сосын сүтпен шайқалған жұмыртқаға және - табаға салыңыз.