Архангельск стиліндегі сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
700 г сиыр еті
2 пияз
1/2 л квас
қуыруға арналған 50 г май
1 ас қасық. томат пастасы қасық
1-2сағ. дәміне қарай қасық ұн
тұз
бұрыш және лавр жапырағы.
2 пияз
1/2 л квас
қуыруға арналған 50 г май
1 ас қасық. томат пастасы қасық
1-2сағ. дәміне қарай қасық ұн
тұз
бұрыш және лавр жапырағы.
Сипаттамасы Етті жұқа тілімдерге, пиязды жарты сақинаға, тұзға, бұрышқа турап, лавр жапырағын салып, квас құйып, 2-3 сағат бойы суыққа қойыңыз.Содан кейін етті қуырып, мяса қалған сұйықтықтың біразын қосып, жұмсақ болғанша қайнатыңыз. . Сұйықтықтың қалған бөлігінен тұздық жасаңыз. Ол үшін ұнды аздап кілегейленгенше қуырып, томат пастасын қосып, қалған сұйықтықты құйып, қайнатыңыз. Қуырылған картоп, жасыл бұршақ, қиярмен бірге қызмет етіңіз, үстіне дайындалған тұздықты құйыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Архангельск стиліндегі сиыр еті пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 700 г сиыр еті, 2 пияз, 1/2 л квас, қуыруға арналған 50 г май, 1 ас қасық. томат пастасы қасық, 1-2сағ. дәміне қарай қасық ұн, тұз, бұрыш және лавр жапырағы.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz