Архангельск стиліндегі сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 700 г сиыр еті, 2 пияз, 1/2 л квас, қуыруға арналған 50 г май, 1 ас қасық. томат пастасы қасық, 1-2сағ. дәміне қарай қасық ұн, тұз, бұрыш және лавр жапырағы.
Сипаттамасы Етті жұқа тілімдерге, пиязды жарты сақинаға, тұзға, бұрышқа турап, лавр жапырағын салып, квас құйып, 2-3 сағат бойы суыққа қойыңыз.Содан кейін етті қуырып, мяса қалған сұйықтықтың біразын қосып, жұмсақ болғанша қайнатыңыз. . Сұйықтықтың қалған бөлігінен тұздық жасаңыз. Ол үшін ұнды аздап кілегейленгенше қуырып, томат пастасын қосып, қалған сұйықтықты құйып, қайнатыңыз. Қуырылған картоп, жасыл бұршақ, қиярмен бірге қызмет етіңіз, үстіне дайындалған тұздықты құйыңыз.