Бақарабтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қажетті: 500 г шошқа еті, 250 г шошқа майы, 0,5 ас қасық. сүйектен қайнатылған сорпа, 1 түйір сарымсақ, 10 г аскөк тұқымы, тұз, дәміне қарай ұнтақталған қара бұрыш, кішкене қалампыр, ішек, насыбайгүл жасыл.
Сипаттамасы Дайындау тәсілі. Етті ет тартқыштан өткізіп, тұздап, дәмдеуіштерді қосып, жақсылап араластырыңыз, ішектерді тартылған етпен толтырыңыз, кішкене шұжықтар жасаңыз, қатты жіппен бұраңыз және 2 сағат бойы ыстық түтінмен ыстаңыз. Темекі шеккеннен кейін шұжықтарды табаға барлық жағынан қуырыңыз. Табаққа салыңыз, насыбайгүл шөптерімен безендіріңіз, алма сірке сіркесімен себіңіз. Сыраның кез келген түрімен бірге буға пісірілген көкөністермен бірге ұсыныңыз.