Шұжық қосылған палау
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер Шошқа етінен жасалған шұжық - 5 шұжық + 300 г, пияз - 2 бас, май - 75 г, ет сорпасы - 1л, күріш - 100 г, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Майдалап туралған пиязды сары майға алтын түске дейін сақтаңыз. Бөлек түрде қыздырылған майға жұқа тілімдерге кесілген шұжықты (300 г) қуырып, пияз қосылған кастрюльге салып, жақсылап араластырыңыз, ет сорпасын құйыңыз, тұз, бұрыш және жуылған күрішті салыңыз, қайнатыңыз, қазанды қақпақпен жауып, пешке салыңыз. . Майдың аз мөлшерінде 5 шұжықты қуырыңыз. 20 минуттан кейін, күріш дайын болған кезде, кастрюльді пештен алыңыз, күрішті абайлап араластырыңыз да, үстіне қуырылған шұжықтарды салыңыз, шұжықтарды қуырудан палауға шырын құйыңыз. Үстелге қызмет етіңіз, табаққа палауды слайдпен және палаудың айналасындағы шұжықтармен салыңыз.