Жамбалая (креол күріш тағамы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
250 г күріш
500 г вена шұжықтары
ветчина
1 үлкен пияз
1 бас сарымсақ
400 г қызанақ
1 түйір ащы бұрыш
2 түйір тәтті паприка
тұз
қара және қызыл ұнтақталған бұрыш
3 ас қасық. сары май немесе маргарин қасықтары.
500 г вена шұжықтары
ветчина
1 үлкен пияз
1 бас сарымсақ
400 г қызанақ
1 түйір ащы бұрыш
2 түйір тәтті паприка
тұз
қара және қызыл ұнтақталған бұрыш
3 ас қасық. сары май немесе маргарин қасықтары.
Сипаттамасы (тағамдар: Американдық (АҚШ)) 2 ас қасық қыздырыңыз. сары май немесе маргарин қасықтары мен майдалап туралған пияз мен сарымсақты, сондай-ақ жұқа сақиналарға кесілген тәтті бұрыш түйіршіктерін қуырыңыз. Тазартылған, туралған қызанақты қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз. Шұжықтарды кесектерге, ветчинаны текшелерге бөліп, қалған майға қуырыңыз. Алынған қызанақ-пияз тұздығымен араластырыңыз және дәмдеуіштермен дәмдеңіз. Пісірілген ұсақталған күрішті кастрюльге салыңыз, үстіне тұздық құйыңыз да, пешке 15 минут пісіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Жамбалая (креол күріш тағамы) пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 15 мин. Из продуктов вам понадобятся 250 г күріш, 500 г вена шұжықтары, ветчина, 1 үлкен пияз, 1 бас сарымсақ, 400 г қызанақ, 1 түйір ащы бұрыш, 2 түйір тәтті паприка, тұз, қара және қызыл ұнтақталған бұрыш, 3 ас қасық. сары май немесе маргарин қасықтары.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz