Сиыр етінен татар тілінде Азу
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
800 г ет
80 г май
3-4 жаңа піскен қызанақ
250 г сорпа
1 ас қасық. ұн қасық
1-2 пияз
9 бұршақ қара бұрыш
3-4 түйір сарымсақ
10-12 дана. картоп
30 г ақжелкен
дәміне қарай тұз.
80 г май
3-4 жаңа піскен қызанақ
250 г сорпа
1 ас қасық. ұн қасық
1-2 пияз
9 бұршақ қара бұрыш
3-4 түйір сарымсақ
10-12 дана. картоп
30 г ақжелкен
дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Қабықшалардан тазартылған артқы аяқтың етінің үстіңгі және ішкі бөлігін талшықтар бойымен қалыңдығы 1 см тілімдерге, содан кейін ұзындығы 3-4 см тіктөртбұрыштарға кесіп, қызарғанша ыстық табада майға қуырыңыз. Етті кастрюльге, тұзға салыңыз, туралған жаңа піскен қызанақты немесе томат пюресін, ыстық суды қосып, қақпағын жауып 1 сағат қайнатыңыз. Ұнды майға қызарғанша қайнатыңыз, ет қосылған тұздықпен сұйылтыңыз, ақжелкенмен езілген пияз, қара бұрыш, қуырылған картоп, туралған сарымсақты қосып, бәрін дайын күйге келтіріңіз.,
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сиыр етінен татар тілінде Азу пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 800 г ет, 80 г май, 3-4 жаңа піскен қызанақ, 250 г сорпа, 1 ас қасық. ұн қасық, 1-2 пияз, 9 бұршақ қара бұрыш, 3-4 түйір сарымсақ, 10-12 дана. картоп, 30 г ақжелкен, дәміне қарай тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz