Сиыр етінен жасалған карбонат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақытыминут 1 минут
Өнімдер
600 г. сиыр еті
1
5 ас қасық сары май
2 ас қасық зәйтүн майы
2 ұсақталған орташа пияз
1 ас қасық ұн (слайдсыз)
1 стакан жеңіл сыра
0
5 стакан су
бір шымшым кептірілген зире
лавр түлкі
1 шай қасық қант (слайдсыз)
тұз
бұрыш.
1
5 ас қасық сары май
2 ас қасық зәйтүн майы
2 ұсақталған орташа пияз
1 ас қасық ұн (слайдсыз)
1 стакан жеңіл сыра
0
5 стакан су
бір шымшым кептірілген зире
лавр түлкі
1 шай қасық қант (слайдсыз)
тұз
бұрыш.
Сипаттамасы Сиыр етін ені 2, 5 см, ұзындығы 5 см және қалыңдығы 1 см-ден сәл асатын жолақтарға кесіңіз. Сары майды табада ерітіп, зәйтүн майымен араластырып, пиязды қызарғанша қуырыңыз. Ұнды қосып, отқа 1 минутқа қалдырыңыз. Сыра мен суды қосып, қайнатыңыз және қоспасы қалыңдағанша баяу отта қалдырыңыз. Ет, зире, лавр жапырағы, қант және дәмдеуіштерді қосыңыз. Табаны жауып, ет жұмсақ болғанша өте баяу отта шамамен 2 сағатқа қалдырыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сиыр етінен жасалған карбонат пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 1 мин. Из продуктов вам понадобятся 600 г. сиыр еті, 1, 5 ас қасық сары май, 2 ас қасық зәйтүн майы, 2 ұсақталған орташа пияз, 1 ас қасық ұн (слайдсыз), 1 стакан жеңіл сыра, 0, 5 стакан су, бір шымшым кептірілген зире, лавр түлкі, 1 шай қасық қант (слайдсыз), тұз, бұрыш.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz