Милан стиліндегі спагетти
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер 300 г. спагетти, тұз және бұрыш, 2 ас қасық сары май, 1 пияз, 2 ас қасық ұн, 1 стакан су, 3 ас қасық томат пюресі, 1/4 шай қасық кептірілген шөптер, 200 г. ветчина. 100 г саңырауқұлақтар.
Сипаттамасы Спагеттиді көп мөлшерде қайнаған тұзды суға пісіріңіз. Суды төгіп тастаңыз және спагеттиді суытып алмаңыз. Сары майды үлкен табада ерітіңіз. Пиязды мөлдір болғанша қуырыңыз. Ұнды қосып, жақсылап араластырып, 2 - 3 минут қуырыңыз. Табаны оттан шығарып, суды біртіндеп қосыңыз. Табаны отқа қойыңыз, қызанақ пюресі мен шөптерді қосыңыз. Қайнатыңыз, қоспасы қалыңдағанша барлық уақытта араластырыңыз. Ветчинаны үлкен кесектерге кесіңіз және оны тұздыққа қосыңыз. Саңырауқұлақтарды тілімдерге кесіңіз де, оған қосыңыз тұздық. Дәміне қарай тұз бен бұрыш себіңіз. Баяу отта 5 - 10 минут қайнатыңыз. Спагеттиді үлкен табаққа салыңыз, үстіне тұздықты құйыңыз, араластырыңыз және өте ыстық күйде қызмет етіңіз. Қанша порцияға арналған: 2.