Томат тұздығы қосылған бұзау еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер Бұзау еті-750 г, сары май-100 г, ұн-1 ас қасық, пияз - 2-3 бас, ет сорпасы немесе су - 700 мл, 1 лавр жапырағы, жаңа піскен томат пастасы - 2 ас қасық, аңшылық шұжық (кабанос) - 200 г, жаңа саңырауқұлақтар - 200 г, спагетти немесе макарон - 200 г, ірімшік - 50 г, дәмді - 2 г, жасыл ақжелкен, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Етті тең бөліктерге кесіңіз (бір порцияға 2), тұз, бұрыш және сары майға қуырыңыз. Ет қызарған кезде ұн себіңіз, араластырыңыз және 2 минуттан кейін майдалап туралған пияз мен ақжелкенді, дәмді, лавр жапырағын және тұзды салып, ет сорпасын немесе жылы суды құйып, баяу отта бір сағат қайнатыңыз. ол өте қайнамайды. Томат пастасын қосып, тұздық жақсы азайғанша қайнатыңыз. Қызмет көрсетер алдында бірнеше минут бұрын етке кесектерге кесілген және майға қуырылған шұжықты салып, қайнатыңыз, содан кейін майға бұқтырылған саңырауқұлақтарды майдалап туралған ақжелкенге себіңіз. Спагеттиді немесе макаронды тұзды қайнаған суға қайнатып, суық су ағынының астында шайыңыз. Бұзауды үстелге ыстық күйінде, гарнирге - спагетти немесе үгітілген ірімшік қосылған макарон өнімдерін беріңіз.