Флоренция стиліндегі жұмыртқалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 300 г спагетти, 1 кг. жаңа піскен немесе мұздатылған шпинат, 4 жұмыртқа, 3 ас қасық 300 г спагетти, 1 кг. жаңа піскен немесе мұздатылған шпинат, 4 жұмыртқа, 3 ас қасық сары май, 1 ас қасық күнбағыс майы, бір шымшым мускат жаңғағы, тұз және бұрыш.
Сипаттамасы (итальяндық тағамдар) Спагеттиді жұмсақ болғанша көп мөлшерде қайнаған тұзды суға пісіріңіз. Суды төгіп тастаңыз. 1, 5 ас қасық сары май қосып, араластырыңыз. Егер сіз жаңа шпинатты қолдансаңыз, оны жақсылап жуып, пісіріңіз. Суды ағызып, ұнтақтаңыз. Мускат жаңғағы мен бұрыш себіңіз. Спагеттиді жылытылған табаққа салыңыз да, шпинат қабатымен жабыңыз. Сары майдың қалған бөлігінде жұмыртқаны қуырыңыз, жұмыртқалар күйіп қалмас үшін күнбағыс майын қосыңыз. Жұмыртқаны шпинаттың үстіне қойыңыз. Жұмыртқалардың салқындауына жол бермей, дереу қызмет етіңіз.