Кесілген немесе жасыл жасыл бұршақ қосылған бұқтырылған қой еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты90 минут
Өнімдер 2 порция үшін: 1 кг қозы ақ бұрыш тұзы 3/4 кесе өсімдік майы 3 пияз 2 түйір сарымсақ 400г туралған қызанақ 1 шай қасық. қант ақжелкен 1 кг жасыл жасыл бұршақ немесе 1 үлкен банка окра қабығы гарнирге қайнатылған картоп
Сипаттамасы (тағамдар: африкалық) Дайындау: Етті тұз, бұрыш қосып, ыстық майға жақсылап қуырыңыз. Майдалап туралған пиязды және ұсақталған сарымсақты қосып, қуырыңыз. Қызанақ, қант және 1/2 кесе су қосыңыз. Қақпақтың астында 90 минут қайнатыңыз. Осы уақытта бұршақты бөлек пісіріңіз. Ет дайын болғанға дейін 10 минут бұрын оған бұршақ немесе окра жіптерін қосып, ет дайын болғанға дейін одан әрі қайнатыңыз. туралған ақжелкенді құйыңыз, дәмдеңіз. Пісірілген картоппен бірге қызмет етіңіз.