Петербург стиліндегі баклажандар мен цуккини
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г. баклажан, 500 г. цуккини, 500 г. қызанақ, 500 г. пияз, 4 ас қасық. ас қасық ұн, 150 г. дәміне қарай өсімдік немесе май, тұз және бұрыш.
Сипаттамасы Тазартылған және тілімдерге кесілген баклажан мен цуккиниді тұздап, ұнға салып, екі жағынан майға қуырыңыз. Қызанақты қайнаған сумен күйдіріңіз, қабығын алыңыз, тілімдерге кесіңіз және қатты отта тез қуырыңыз. Барлық көкөністерді қабаттарға салыңыз, көп мөлшерде қуырылған пияз себіңіз, қаймақ тұздығын құйыңыз, бұрыш қосыңыз, маймен себіңіз және пеште пісіріңіз.