Алмамен пісірілген ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г сүйексіз ет, 2 алма, 1-2 ас қасық. дәміне қарай қасық май, тұз және бұрыш. Тұздық үшін: 1 ас қасық. қасық ұн, 100 г сүт, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Етті жіңішке етіп тураңыз, шайқаңыз, тұз бен бұрыш салыңыз. Алманың өзегін алып тастаңыз және оларды жұқа тілімдерге кесіңіз. Қуыруға арналған табаны маймен майлаңыз, алманы түбіне салыңыз, ал қалған алмамен араластырылған етті үстіне тұздық құйып, май тамызып, пешке пісіріңіз. Тұздық. Ұнды аздап кілегейге дейін қуырыңыз да, кесектер пайда болмас үшін жылы сүтпен сұйылтыңыз, тұз қосыңыз