Табиғи шницель
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бұзау еті (бром)-750 г, сары май-100 г, ұн - 2 ас қасық, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Етті ұзын (8-12 см) және жіңішке (1 см) текшелерге кесіңіз, ағаш балғамен, тұзбен, бұрышпен аздап ұрып, ұнға ораңыз. Қуыруға арналған табада майды жақсылап қыздырып, етті тек бір рет айналдырып, қатты отта қызартыңыз. Ыстық күйде қызмет етіңіз, әр шницельге сары майдың бір бөлігін салыңыз. Гарнирге картоп пюресі, шпинат пюресі, жасыл бұршақ, май қосылған жасыл бұршақ және т.б. беруге болады.