Бұршақ қосылған бұзау еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бұзау еті - 750 г, сары май - 125 г, жасыл бұршақ - 625 г, ақжелкен мен аскөк, дәміне қарай тұз бен бұрыш. Етті (бром немесе кесек) кішкене кесектерге (3-4 см), тұз бен бұрышқа кесіңіз. Сары майды кастрюльге қыздырыңыз да, етті қызартпай, қатты отта қызартыңыз. Ет жеткілікті қуырылған кезде, отты азайтыңыз. Жасыл бұршақты қайнаған тұзды суға салып қайнатыңыз, оны елекке салыңыз да, ет қосылған кастрюльге салыңыз, 5 минут қайнатыңыз, содан кейін баяу отта шамамен 20 минут қайнатыңыз. Ет те, бұршақ та табиғи түсін жоғалтпауы керек. Майдалап туралған аскөк пен ақжелкенмен бірге қызмет етіңіз.