Жасыл бұршақ қосылған бөдене
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бөденелерді алдыңғы рецепттегідей етіп дайындаңыз. Ет дайын болған кезде дәміне қарай тұздалған қайнаған суға қайнатылған жас жасыл бұршақ, тұз, бұрыш және қант қосып, пешке тағы 10 минут қоямыз. Аскөк шөптеріне себілген үстелге қызмет етіңіз. Бөдене - 10 дана, май - 100 г, пияз - 1 бас, шарап - 1/2 кесе, лавр жапырағының 1/2 бөлігі, 3 қызанақ, коньяк-2 ас қасық, тұз-20 г, жүзім жапырақтары - 10 дана, жасыл бұршақ - 500 г, аскөк, қант, тұз және бұрыш дәміне қарай.