Салат "Сусамыр"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қырыққабат, шалғам және ақжелкен (Тамыр) сабанмен ұсақталып, маринадталады. Пісірілген картоп текшелерге кесіліп, маринадталған көкөністер, жасыл бұршақ қосылып, араластырылады. Жұмыртқа мен шөптермен безендірілген салат таңғышының астында беріледі. Ақ қырыққабат 60, қант 5, сірке суы (3%) 10, пияз 40, консервіленген жасыл бұршақ 20, картоп 40, жұмыртқа 1 дана, жасыл 5, шалғам 20, ақжелкен 10, салатқа арналған: өсімдік майы 10, жұмыртқа (сарысы) 1 дана, сірке суы (3%) 2, асқабақ 50, қант 2, дәмдеуіштер, тұз.