Мунтениядағыдай сиыр етінен жасалған токана
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер Ет (төс еті немесе қалақша бөлігі) - 700 г, пияз - 1 кг, май - 200 г, ұнтақталған қызыл бұрыш - 1/2 шай қасық, қызанақ - 650 г немесе томат пастасы - 2 ас қасық, 2 тәтті паприка, тұз және бұрыш (немесе сарымсақ - 2-3 түйір) дәміне қарай.
Сипаттамасы Етті үлкен текшелерге (4 см3) кесіңіз, барлық жағынан қуырыңыз және бөлек ыдысқа салыңыз. Төмен кастрюльде туралған пиязды қызарғанша қуырыңыз, жұқа жолақтарға кесілген бұрыш пен қызыл ұсақталған бұрыш қосыңыз. Сондай-ақ, мұнда ет, туралған қызанақты бүктеп, үстіне су құйып, еттің дайындығын тексеріп, орташа отта пісіріңіз. Дәміне қарай тұз бен бұрыш қосыңыз (немесе майдалап туралған сарымсақ) және қажет болған жағдайда су қосып пісіріңіз. Тоқанасы бар кастрюльді пешке дайын болғанға дейін 15 минут бұрын салыңыз.