Саңырауқұлақтар қосылған аю етінен жасалған тоқана
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Аю еті (ветчина) - 1 кг, саңырауқұлақтар - 400 г, пияз - 500 г, томат пастасы - 2 ас қасық, шарап - 1 стакан, өсімдік майы-100 мл, қаймақ-200 мл, дәмді-2 г, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Етті кішкене бөліктерге кесіңіз (бір порцияға 5-6), тұз, бұрыш және майға қуырыңыз. Майдалап туралған пиязды қосып, пияз жұмсарған кезде шарап пен екі стакан су құйыңыз, томат пастасын, дәмді, туралған саңырауқұлақтарды салып, баяу отта пісіріңіз. Тұздық қайықта гоминия мен қаймақпен бірге қызмет етіңіз.