Сарымсақ қосылған палау (тағамдар: Өзбек)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
500 г күріш
200 г ет
150 г май
200 г сарымсақ
250 г сәбіз
3 пияз
1-1
5 шай қасық дәмдеуіш қоспасы
тұз.
200 г ет
150 г май
200 г сарымсақ
250 г сәбіз
3 пияз
1-1
5 шай қасық дәмдеуіш қоспасы
тұз.
Сипаттамасы Сарымсақ палауы Ферғана стиліндегі палау сияқты дайындалады, тек күрішті екі қадаммен салу керек: алдымен күріштің жартысын салып, тегістеп, сарымсақ бастарын дөңгелек етіп салып, сосын қалған күрішті салып, үстіне су құйып, пісіруді жалғастырыңыз. . Палау дайын болған кезде сарымсақты алып тастап, палауды араластырып, табаққа салыңыз. Сарымсақ бастарын қалампырға бөліп, қабығын аршып, палауға салыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сарымсақ қосылған палау (тағамдар: Өзбек) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 500 г күріш, 200 г ет, 150 г май, 200 г сарымсақ, 250 г сәбіз, 3 пияз, 1-1,5 шай қасық дәмдеуіш қоспасы, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz