Сарымсақ қосылған палау (тағамдар: Өзбек)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г күріш, 200 г ет, 150 г май, 200 г сарымсақ, 250 г сәбіз, 3 пияз, 1-1,5 шай қасық дәмдеуіш қоспасы, тұз.
Сипаттамасы Сарымсақ палауы Ферғана стиліндегі палау сияқты дайындалады, тек күрішті екі қадаммен салу керек: алдымен күріштің жартысын салып, тегістеп, сарымсақ бастарын дөңгелек етіп салып, сосын қалған күрішті салып, үстіне су құйып, пісіруді жалғастырыңыз. . Палау дайын болған кезде сарымсақты алып тастап, палауды араластырып, табаққа салыңыз. Сарымсақ бастарын қалампырға бөліп, қабығын аршып, палауға салыңыз.