Дошалая бродкасы (Палау)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Қой еті 280
күріш 150
еріген сары май 50
мейіз
өрік немесе құрма 75
каштан 50
шафран 0
1
зире 0
1
пияз 20
даршын 0
2
тұз.
күріш 150
еріген сары май 50
мейіз
өрік немесе құрма 75
каштан 50
шафран 0
1
зире 0
1
пияз 20
даршын 0
2
тұз.
Сипаттамасы Қой етінің төс еті тұтас кесекпен қуырылады, еті сүйектен, бұрыштан, тұздан бөлініп, аздап сорпаға жіберіледі, оған қуырылған пияз, жемістер, аршылған пісірілген каштан және зире қосылады. Күріштен бөлек палау дайындалады. Қызмет көрсету кезінде табаққа үйілген шафранмен боялған күрішті, үстіне қой етін, бұқтырылған жемістерді, каштандарды салып, барлығын еріген сары маймен құйып, даршын себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Дошалая бродкасы (Палау) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 280, күріш 150, еріген сары май 50, мейіз, өрік немесе құрма 75, каштан 50, шафран 0,1, зире 0,1, пияз 20, даршын 0,2, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz