Дошалая бродкасы (Палау)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қой еті 280, күріш 150, еріген сары май 50, мейіз, өрік немесе құрма 75, каштан 50, шафран 0,1, зире 0,1, пияз 20, даршын 0,2, тұз.
Сипаттамасы Қой етінің төс еті тұтас кесекпен қуырылады, еті сүйектен, бұрыштан, тұздан бөлініп, аздап сорпаға жіберіледі, оған қуырылған пияз, жемістер, аршылған пісірілген каштан және зире қосылады. Күріштен бөлек палау дайындалады. Қызмет көрсету кезінде табаққа үйілген шафранмен боялған күрішті, үстіне қой етін, бұқтырылған жемістерді, каштандарды салып, барлығын еріген сары маймен құйып, даршын себіңіз.