Бозартма (Бұқтырылған қой еті)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Қой еті 330
еріген сары май 30
пияз 50
қызанақ 100
немесе томат пюресі 20
шие өрігі 15
шөптер (кинза
аскөк
жалбыз) 50
лимон 1/6 дана.
жаңа қияр 50
ұнтақталған бұрыш 0
1
тұз.
еріген сары май 30
пияз 50
қызанақ 100
немесе томат пюресі 20
шие өрігі 15
шөптер (кинза
аскөк
жалбыз) 50
лимон 1/6 дана.
жаңа қияр 50
ұнтақталған бұрыш 0
1
тұз.
Сипаттамасы Салмағы 50-60 г қой етінің кесектерін майға қуырып, терең ыдысқа салып, туралған пиязды, қызанақты, шие өрігін, дәмдеуіштерді қосып, дайын болғанға дейін аз мөлшерде сорпада бұқтырады. Лимон және жаңа піскен қиярмен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Бозартма (Бұқтырылған қой еті) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 330, еріген сары май 30, пияз 50, қызанақ 100, немесе томат пюресі 20, шие өрігі 15, шөптер (кинза, аскөк, жалбыз) 50, лимон 1/6 дана., жаңа қияр 50, ұнтақталған бұрыш 0,1, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz