Жарма ботқасы "Арман"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жарма жармасы 50, сүт 250, қант 50, жұмыртқа 1 дана., бадам немесе жаңғақ 30, джем 50, сироп 50.
Сипаттамасы Орташа қалыңдықтағы жарма ботқасын қайнатыңыз, оттан алыңыз және салқындатыңыз, кесектер пайда болмас үшін мезгіл-мезгіл араластырыңыз. Жұмыртқаның ағын қатты көбікке шайқайды және оларды ботқа аздап араластыра отырып енгізеді. Ұнтақталған бадам немесе жаңғақ және джемнен алынған жемістер (тәтті шие, шие, таңқурай, құлпынай) қосылады. Дайын ботқаны ыдысқа немесе табаққа салып, таңқурай, шие немесе басқа сироппен бірге береді.