Банан пудингі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 350 г банан, 50 г ақ шарап, 30 г жарма, 200 г жұмыртқа, 300 г сүт, лимон қабығы мен лимон шырыны, 75 г қант, 100 г жеміс. тұздық.
Сипаттамасы Сұйық жарма ботқасын (сүтте) қантпен езілген сарысымен біріктіріңіз. Банандарды езіп, шараппен, лимон шырынын және қабығымен, шайқалған ақтармен араластырыңыз. Қоспаға ботқа қосыңыз, араластырыңыз. Массаны майланған қалыптарға жайып, пісіріңіз. Жеміс соусымен суару арқылы қызмет етіңіз. (шарапты апельсин немесе лимон шырынын алмастыруға әбден болатын сияқты).