Тұздықтағы треска филесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер 600 г треска филесі, 100 г желкек, 3 ас қасық. ұн қасықтары, 150 г қаймақ, 1,5 ас қасық. май қасықтары, 1 лимон шырыны. 1 шай қасық қант, тұз.
Сипаттамасы Филе кесектерін тұздап, ұнға орап, қуырыңыз. Желкек тамырын тазалаңыз және үккіштен өткізіңіз. Қаймақты қалған ұн мен желкекпен араластырыңыз, дәміне қарай тұз, қант және лимон шырынын қосып дәмдеңіз, балықтың үстіне осы тұздықты құйып, шамамен 5 минут қайнатыңыз. Пісірілген картоппен бірге қызмет етіңіз.