"Сусамыр" бифштексі (тағамдар: қырғыз)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г сиыр еті (жұмсақ ет), 80 г құйрық майы, 1 ас қасық. ұн қасық, 2 ас қасық. еріген сары май, тұз, бұрыш қасықтары.
Сипаттамасы Сиыр етінің жұмсақ етін талшықтардың арасынан кесіп, аздап ұрып тастаңыз, әр бөлікке торт пішінін беруге тырысыңыз. Құйрық майын немесе бүйрек майын кішкене текшелерге кесіңіз, тұз бен ұнтақталған қара бұрыш себіңіз. Дайындалған шошқа майын ет тортына салыңыз, шеттерін ораңыз, өнімге дөңгелек пішін беріңіз. Стейктерді ұнмен аздап тозаңдандырып, еріген сары майға қуырыңыз.