Каурма хингал (Гарнирмен бірге ет)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Қой еті 220
ұн 70
пияз 50
еріген сары май 40
лимон қышқылы 0
3
матзони 50
сарымсақ 0
5
ірімшік 25
даршын 0
1
шөптер (Кинза) 15
ұнтақталған бұрыш 0
1
жұмыртқа 1/6 дана.
тұз.
ұн 70
пияз 50
еріген сары май 40
лимон қышқылы 0
3
матзони 50
сарымсақ 0
5
ірімшік 25
даршын 0
1
шөптер (Кинза) 15
ұнтақталған бұрыш 0
1
жұмыртқа 1/6 дана.
тұз.
Сипаттамасы Қойды салмағы 25-30 г кесектерге бөліп, бұрыш, тұздап, қуырады. Содан кейін қуырылған пиязды, лимон қышқылын, аздап сорпаны қосып, дайын болғанға дейін қақпақ астында қайнатыңыз. Ұннан, жұмыртқадан, тұздан және судан қатты қамыр дайындалады, қалыңдығы 1 мм-ге дейін қабатқа жайылады және ромбтарға кесіледі. Ромбтарды тұзды суға қайнатқаннан кейін оларды дуршлагқа салып, маймен дәмдейді. Қызмет көрсету кезінде ет гауһар тастармен безендіріліп, үгітілген ірімшікке себіледі. Сарымсақ пен даршын қосылған матзони бөлек беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Каурма хингал (Гарнирмен бірге ет) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 220, ұн 70, пияз 50, еріген сары май 40, лимон қышқылы 0,3, матзони 50, сарымсақ 0,5, ірімшік 25, даршын 0,1, шөптер (Кинза) 15, ұнтақталған бұрыш 0,1, жұмыртқа 1/6 дана., тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz