Күркетауық төс еті қосылған макарон өнімдері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Макаронды 8-10 минут қайнатыңыз және саңырауқұлақтарды дуршлагқа тастаңыз, тілімдерге кесіңіз және бұршақпен бірге макаронға қосыңыз. Бұрышты жолақтарға кесіңіз. Пешті 180 градусқа дейін қыздырыңыз. Етті текшелерге кесіп, ыстық өсімдік майына, тұз бен бұрышқа шамамен 7 минут қуырыңыз. Бұрыш қосып, шамамен 3 минут қайнатыңыз және макаронға салыңыз. Ақжелкенді қаймақ пен ірімшікпен бірге көкөністер, ет және макарон қоспасымен араластырыңыз. Тұз және бұрыш себіңіз. Майланған пішінге салыңыз және шамамен 45 минут пісіріңіз. 4 порция үшін: 400 г шампиньон саңырауқұлағы 300 г мұздатылған жасыл бұршақ 500 г спиральды макарон 2 түйір қызыл бұрыш 500 г күркетауық төс еті 3 ас қасық. өсімдік майының қасықтары тұз бұрышы туралған ақжелкен 250 г қаймақ 250 г үгітілген евгенталь ірімшігі пішінге арналған май